ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟ

You are here:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
Νέος τρόπος θεώρησης των βιβλιαρίων Πολύτεκνων
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αγαπητοί Συνάδελφοι.
Θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων
Για τη θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:
• Η θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων θα γίνεται από 1ης Ιανουαρίου 2013 για ένα (1) χρόνο, με την επικόλληση του νέου ενσήμου που θα φέρει την ένδειξη 2013 και η συνδρομή ανά έτος είναι 21 ευρώ και για αυτούς που έχουν μικρά παιδιά και πλέον δεν θα τους γίνει παρακράτηση μέσω του ΟΓΑ όπως γινόταν μέχρι το 2012.

• Για κάθε συναλλαγή με το Σύλλογο ( πιστοποιητικά ΑΣΠΕ , Αίτηση για τα προϊόντα) η θεώρηση των βιβλιαρίων των γονέων είναι απαραίτητη
• Για έκδοση καινούργιων βιβλιάριων γονέων σε περίπτωση απώλειας η φθοράς εκδίδεται από Αθήνα σε μια εβδομάδα αφού κάνει αίτηση ο πολύτεκνος στο Σύλλογο με πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως από τον ΔΗΜΟ και εκδίδεται από τον Σύλλογο την ίδια στιγμή με πρόσφατη φωτογραφία και ταυτότητα του παιδιού και το βιβλιάριο του ενός γονέα θεωρημένο .
.Στο ποσό των 21 ευρώ που ισχύει για τη θεώρηση προστίθεται και το ποσό των 3 ευρώ ανά μέλος που αφορά το νέο χαρτόσημο.
• Η ΑΣΠΕ θα γνωστοποιήσει προς όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Αστικά και Υπεραστικά ΟΣΕ ,ΚΤΕΛ κτλ. ) ότι τα βιβλιάρια, που θα έχουν θεώρηση από 1/1/2013 και μετά, πρέπει να φέρουν επικολλημένο το νέο ένσημο με την ένδειξη 2013, αλλιώς δεν θα είναι νόμιμη η θεώρηση και δεν θα έχουν την ανάλογη έκπτωση στα εισιτήρια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τομπατζίδης Ιωσήφ