Κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

You are here:

Αγαπητοί Φίλοι του συλλόγου πολυτέκνων Κιλκίς,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ευχηθούμε υγεία, ευτυχία, χαρά και ευημερία για εσάς και τις οικογένειές σας. Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά του 2015 ας είναι μια δημιουργική και εποικοδομητική περίοδος για εσάς και τα παιδιά σας!

Όλοι όσοι έχουμε παιδιά γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια δύσκολη και πλέον ανταγωνιστική εποχή που γινόμαστε ολοένα και πιο απαιτητικοί, θέλοντας να εξασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Δυστυχώς οι οικονομικές συνθήκες σήμερα μας επιβάλλουν να υπολογίζουμε το που θα δώσουμε ακόμα και το τελευταίο μας ευρώ και το πόσο καλύτερα αυτό θα πιάσει τόπο…

Έτσι λοιπόν και στην εκπαίδευση, τα εκπαιδευτήρια που συνδυάζουν περισσότερες δραστηριότητες μαζί στον ίδιο τομέα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στους μαθητές τους πολύ περισσότερες υπηρεσίες με το minimum κόστος, κάνοντας εκπτώσεις στις τιμές και όχι στην ποιότητα !

Γι αυτό λοιπόν, σε συνέχεια της συνεργασίας μας με τoν Σύλλογο Πολυτέκνων Κιλκίς, το φροντιστήριο μας ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιλκίς προσφέρει:

Σε όλους τους μαθητές που ανήκουν σε πολύτεκνη οικογένεια, 10% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα μαθημάτων Γυμνασίου – Λυκείου. Σε περίπτωση που οι μαθητές πολύτεκνων οικογενειών επιθυμούν να δημιουργήσουν τμήμα 5 ατόμων στο φροντιστήριό μας, η έκπτωση που θα προσφερθεί θα είναι της τάξεως του 20%.
Διεύθυνση: 21ης Ιουνίου 78, 2ος όροφος
Διευθυντής Σπουδών: Γεώργιος Συρεπίσιος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23413-01543 και 6936764808
www.diakrotima.gr