Υποχρεώσεις μελών

You are here:

1. Οι πολύτεκνες οικογένειες οφείλουν να δηλώσουν στο γραφείο του Συλλόγου τηλέφωνα επικοινωνίας, κινητό και σταθερό, ώστε οι υπάλληλοι να μπορούν να τους ενημερώνουν άμεσα για οτιδήποτε νεότερο,     (πχ για διανομές).Στην αρχη καθε χρονιας πρεπει να προσκομιζουν στον συλλογο προσφατο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και εκκαθαριστικο (εαν ειναι χαμηλο)

2. Οι οικογένειες που είναι στην ισόβια σύνταξη, οφείλουν να πληρώνουν ετησίως την συνδρομή τους.

Με τον όρο προστατευόμενα νοούνται τα παιδιά κάτω των 23 ετών ή φοιτητές ή άτομα με ειδικές ανάγκες και τα παιδια εως 25 ετων αν σπουδάζουν ή αν είναι φαντάροι.

3.ΟΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΩΡΗΣΗ(ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ).

4.Σε περιπτωση θανατου παρακαλουμε να προσκομισετε ληξιαρχικη πραξη θανατου του θανοντα ή της θανουσης  ωστε να γινει σωστη  ενημερωση του αρχειου.Σε περιπτωση θανατου και των δυο γονεων  ωφειλετε να ενημερωσετε  προσκομιζοντας τις ληξιαρχικες πραξεις θανατου ωστε να γινει η διαγραφη απο την ΑΣΠΕ και να σταματησει ο συλλογος να καταβαλει το ποσο που καταβαλει για καθε οικογενεια.